Omron HBP-1120-E Pro bloeddrukmeter

Omron
HBP-1120-E
4015672111318
Bestel
  • Beschrijving

Deze bloeddrukmeter kan gebruikt worden met een serie van 5 gemakkelijk te reinigen GS manchetten, van SS (12-18 cm) tot XL (42-50 cm). Standaard wordt de meter geleverd inclusief Medium manchet (22-32cm) en lichtnetadapter.  De overige manchetten zijn los bij te bestellen.

Afhankelijk van de situatie en van de voorkeur van de gebruiker kan gekozen worden voor een volledig automatische – oscillometrische – bloeddrukmeting of een handmatige meting in auscultatiemodus – met een stethoscoop. De nul-indicator geeft aan dat de bloeddrukmeter gereset is naar 0 en klaar is voor de volgende
meting.

2 meetmethoden: gemakkelijk omschakelen van volledig automatisch (oscillometrisch) naar handmatig meten volgens de Korotkoff-methode als de conditie van de patiënt dit noodzakelijk maakt of als de gebruiker hier de voorkeur aan geeft.

Nul-indicator.
Aan het begin van de meting wordt de 0 getoond om aan te geven dat de meter klaar is voor de meting.
De HBP-1120-E-Pro  professionele bloeddrukmeter is een eenvoudige maar betrouwbare oplossing voor het meten van de bloeddruk in de spreekkamer van elke arts of praktijkondersteuner. Bijzonder gemakkelijk te gebruiken en goed afleesbaar door de optimale hoek van de display.