TEMPUR kussens en matrassen

      

Fa. Vos uw leverancier voor drukverlagende hoofdkussens en matrassen

Het drukverlagende TEMPUR materiaal is een doorbraak in slaaptechnologie en veranderde voorgoed de manier van slapen van miljoenen mensen in meer dan 76 landen over de hele wereld.

WAT IS TEMPUR?
TEMPUR is een visco-elastisch temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. TEMPUR Matrassen bevatten talloze open cellen die zich zachtjes rond de lijnen van uw lichaam vormen en het volledig ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer het lichaam het TEMPUR Materiaal verlaat komt het altijd weer terug in haar originele vorm.

UNIEKE FORMULE
Het TEMPUR materiaal wordt uitsluitend in de fabrieken van ons bedrijf gemaakt met een formule die slechts bij een handvol mensen bekend is. TEMPUR kan met trots zeggen dat het milieuvriendelijke producten maakt. De hoezen beantwoorden aan de Ökotex 100 norm en het materiaal van het matras werd door het onafhankelijke Duitse LGA instituut als milieuvriendelijk goedgekeurd. TEMPUR Producten zijn bovendien voorzien van een behandeling tegen huisstofmijt en allergieën.

 

TEMPUR VORMT ZICH NAAR HET LICHAAM
De drukverlagende matrassen en kussens van TEMPUR vormen een doorbraak in slaaptechnologie en hebben bewezen dat een matras niet hard of zacht hoeft te zijn maar dat het allebei kan. De TEMPUR Matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.
Het TEMPUR Materiaal is zacht waar het wenselijk is en hard waar het nodig is.

 
In het kort wordt drukverlaging bereikt door de druk te absorberen en her te verdelen over het gehele oppervlak waar uw lichaam contact maakt met het matras.
Door de druk op uw gewrichten en ruggengraat evenredig te verdelen wordt pijn verminderd en slaapt u rustiger en dieper.
Drukverlaging is een belangrijk gedeelte in de strijd tegen slapeloze nachten, veroorzaakt door (lage) rugpijn, fibrositis, atritis en slapende lichaamsdelen.

 

In onze showroom / winkel in Amsterdam hebben wij o.a. diverse drukverdelende hoofdkussens, wigkussens en zitkussen van TEMPUR op voorraad. Tevens hebben wij verschillende testkussens welke u kunt voelen en uitproberen in onze showroom op ons TEMPUR matras.
TEMPUR hoofdkussens bevorderen de slaap door de nek- en schouderspieren volledig te laten ontspannen. De onovertroffen drukverlagende eigenschappen en anatomische vormgeveing bieden een comfortabele en uitstekende ondersteuning van de nekwervels. De hoofdkussens van TEMPUR zijn in diverse maten en uitvoeringen leverbaar.


U kunt een vrijblijvend bezoek brengen aan onze showroom / winkel in Amsterdam. Adres: Eerste Oosterparkstraat 64-66, 1091 HC Amsterdam. Tel. 020-6942379

Bestel

Het ideale zitkussen voor personen die langdurend in een rolstoel zitten. Door het speciale materiaal van Tempur is dit kussen geschikt ter preventie van decubitus. Mede dankzij de visco-elastische thermoactieve eigenschappen wordt de druk in zithouding zo gelijkmatig mogelijk verdeeld over een groter contact oppervlak.

De hoes is gemaakt van 75% katoen en 25% polyester.
Afmeting: 45 x 40 x 5cm extra stevig

Bestel

Dit ergonomische zitkussen helpt u de juiste houding aan te nemen wanneer u langdurig zit. Door de aflopende vorm wordt uw bekken iets naar voren gedrukt, waardoor u automatisch een rechte houding aanneemt en niet onderuit gezakt gaat zitten op uw stoel.

Het drukverlagende TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat uw gewicht verdeeld wordt over het gehele oppervlak, waardoor u geen pijnlijke drukplekken ervaart. Het wigvormig zitkussen van TEMPUR zorgt er op deze manier voor dat u uw rug ontspant op een natuurlijke wijze.

Combineer uw wigvormig zitkussen met een lendenkussen en profiteer van een perfecte ondersteuning en altijd de juiste zithouding.

Afmeting: 40 x 42 x 9/1 cm.

Bestel

Het TEMPUR beenkussen is speciaal ontworpen voor extra steun rond de enkels. Doordat uw benen licht omhoog worden gebracht, wordt de bloedsomloop in de benen bevorderd.

U kunt het kussen tevens gebruiken tussen uw benen wanneer u op uw zij slaapt. Uw benen rusten op dat moment niet op elkaar en mogelijk ongemak wordt verminderd.

Hoes gemaakt van velours (grijs): 75% Katoen, 25% Polyester
Afmetingen beenkussen: 26 x 20 x 20 cm

Bestel
Het ultieme slaapmasker

Wij weten dat voor een goede (nacht)rust twee zaken erg belangrijk zijn:

1. Het moet donker zijn
2. Comfort

Door TEMPUR materiaal in het slaapmasker te verwerken, sluit het perfect aan op de vormen van uw gezicht, waardoor het licht geen kans krijgt om u uit uw slaap te houden. Doordat de buitenkant van het slaapmasker gemaakt is van velours, geniet u ook nog eens van zacht comfort. U kunt het overal gebruiken: in bed, in het vliegtuig, wanneer u passagier bent in de auto etc.
Het TEMPUR materiaal vormt zich compleet naar de contouren van uw gezicht, waardoor u het niet in de gaten heeft dat u een slaapmasker gebruikt. U kunt het slaapmasker vastmaken met behulp van klittenband, waardoor u ook zelf kunt bepalen hoe strak u het masker om u hoofd wilt hebben.

Afmeting: 41 cm (lengte) x 2,5 cm (dikte) x 9 cm (hoogte).

Bestel

Het TEMPUR fietszadeldekje biedt comfort tijdens lange fietstochten en vermindert zadelpijn. Het dekje past om ieder zadel (mountainbike, standaard fiets, hometrainer). Het materiaal past zich aan de contouren van het lichaam aan, waardoor u meer comfort ervaart. De duurzame hoes staat garant voor langdurig gebruik.

U kunt kiezen uit 3 maten:

  • Small - 27,5 cm x 18,5 cm x 3 cm (mountainbike),
  • Medium - 28,5 cm x 25 cm x 3 cm (standaard fiets)
  • of Large - 33,5 cm x 33 cm x 3 cm (hometrainer).
Bestel

Heeft u last van uw nek als u heeft geslapen tijdens uw reis, omdat de houding van uw hoofd en nek niet goed was? Dan is het TEMPUR Transit reiskussen een goede oplossing.

Door het temperatuurgevoelige visco-eleastische materiaal ondersteunt dit u-vormige kussen uw hoofd en uw nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk, waardoor u geniet van een comfortabel rustmoment.

Afmeting: 30 cm x 28 cm x 8 cm

Bestel

Wilt u extra ondersteuning in de rug terwijl u aan het autorijden bent? Of zit de vliegtuigstoel niet lekker genoeg? U plaatst het kussentje eenvoudig tussen uw rug en de stoel en u ervaart direct extra ondersteuning. Een handige lendensteun voor gebruik thuis of onderweg. Eenvoudig in de gewenste positie te plaatsen tussen de stoel en uw rug.

Afmetingen Transit Lendenkussen: 30 x 25 x 6 cm

Bestel

Gebruik dit ergonomische rug kussen voor extra ondersteuning wanneer u een lange tijd achter elkaar zit. Het kussen helpt u de juiste zithouding aan te nemen, waardoor een pijnlijke rug en/ of pijnlijke schouders aan het einde van de dag worden verminderd. Tevens kunt u zelf de positie van het kussen bepalen.

Combineer het lendenkussen met een (wigvormig) zitkussen en ervaar de werking van het TEMPUR materiaal en de perfecte ondersteuning in de juiste zithouding optimaal.

Afmetingen Lendensteun: 36 x 36 x 7 cm

Bestel

Ideaal voor gebruik onder de enkels. benen, onder rug, armen of nek

Dit halfronde kussen kunt u onder uw knieën of enkels leggen voor een betere bloedcirculatie in de benen. Verkrijgbaar in twee maten voor uw persoonlijke wensen en/ of behoeften.

Maten:
35 cm: 35 x 20 x 10 cm
50 cm: 50 x 20 x 10 cm