Handdesinfectie

Sterillium Gel Pure 100ml

Bestel

Sterillium® Gel pure is werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Uitstekende verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik. Direct werkzaam alsmede een residuwerking.
Sterillium® Gel pure heeft CTGB registratienummer N-14408. Handalcohol-gel op basis van ethanol, 85 gram per 100 gram. 

Toepassing
Sterillium® Gel pure is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie en is kleurstof- en parfumvrij en daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.

Flacon 100ml. Handdesinfectans die overal gebruikt kan worden zonder dat daar water bij nodig is.
Het middel kan overal gebruikt worden waar hygiëne van belang is.

Podiskin huid- en handendesinfectie 100ml

Bestel

Huid- en handendesinfectant met terugvettende werking: dus geen droge handen meer!

Inclusief handige spraypen!

Podiskin is bij uitstek geschikt voor het desinfecteren van grotere huidoppervlakken. Podiskin heeft een optimale terugvettende werking en dus geen schrale huid tot gevolg.

Nu met handige meeneempen welke makkelijk in de tas of uniform meegedragen kan worden!

Inhoud 100ml (10 tot 12 vullingen van de meeneempen) 

Bioguard chirurgische desinfecterende handgel met bevestigingsclip

Bestel

Desinfecterende handgel met clip 50ml (met Aloe vera)
Met handige bevestigingsclip om het flesje eenvoudig te bevestigen aan b.v.borstzak, broekzak, handtas etc. zodat u de gel altijd binnen hand bereik heeft.

Sinds meer dan 15 jaar vertrouwd, bewezen, onafhankelijk getest en goedgekeurd volgens EN12504, EN13727, EN1500 en AFNOR. Bioguard chirurgische handgel is voordelig in gebruik en bevat huidbevochtigende eigenschappen.
Recente ontwikkelingen en de nieuwste onderzoeksmethoden, zorgen er voor dat de Bioguard surgical handgel met Aloe vera daadwerkelijk (bewezen) effectief is voor gebruik in het gehele spectrum van de professionele gezondheidszorg.
Alle Bioguard producten zijn onafhankelijk getest en (bewezen) effectief tegen een groot aantal virussen en bacteriën (1000+).

Ingrediënten:
Water, Actieve stoffen:  mix van gemengde alcoholen (isopropanol 70%), aloë vera, glycolethers, alkanolaminen, huid verzachtende en vochtinbrengende bestanddelen.

Specificaties:
Inhoud: 50ml