FFP-2 Mondmasker 3M met uitademingsventiel type 06923+

3M
06923+
  • Beschrijving

UITVERKOCHT

FFP-2 Mondmasker type 06923+ met uitademingsventiel.

FFP-2 Mondmasker type 06923+ met uitademingsventiel.

Zachte afdichtring: verbetert afdichting en draagcomfort.
Robuuste schaal en cup: robuust en duurzaam ontwerp om gedurende meerdere diensten te kunnen gebruiken en een veiliger gevoel te geven.
Hoogwaardig filtermateriaal: groter filteroppervlak voor een langere levensduur van het masker, een hogere stofvangcapaciteit en effectieve filtering in combinatie met een lage ademweerstand en consistente prestaties van hoge kwaliteit.
Slim ontwerp met 3 panelen: geschikt voor verschillende gelaatsvormen en -grootten, hindert de gelaatsbewegingen niet tijdens het praten en is comfortabel om te dragen. Gemakkelijk op te bergen na gebruik, comfortabel en stijlvol zonder af te doen aan de prestaties.
3M™ Cool Flow™ Uitademventiel: efficiënte afvoer van warmte, voor extra koelte en comfort. Voert uitgeademde lucht af en beperkt aandampen van brillen.
Verstelbare gevlochten hoofdbanden: Dragen bij aan een veiliger gevoel en bieden comfort voor het gezicht, hoofd en nek.
Individuele verpakking: de hygiënische verpakking helpt om het masker voor gebruik te beschermen tegen contaminatie, voor gemakkelijke opslag en vlotte verdeling op de werkplek.