Spiermodel van het Kniegewricht met afneembare spieren 12 delig - 3B Scientific

3B Scientific
A882
4053083001552
    Levertijd:+/- 14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Beschikbaarheid: levertijd +/- 2 weken

Dit anatomische model van het kniegewricht met spieren bestaat uit 12 onderdelen die eenvoudig uit elkaar te halen zijn voor eenvoudige demonstratie. De spieren en spiergedeelten kunnen worden verwijderd en er is een speciale kleurcodering gebruikt om de spieroorsprong en aanhechtingen op het dijbeen, scheenbeen en kuitbeen te tonen. Daarnaast toont het model ook delen van de fibulaire en tibiale collaterale ligamenten.

Het spiermodel van het kniegewricht van 3B Scientific® met verwijderbare spieren maakt deel uit van een hoogwaardige serie modellen. Het is vervaardigd om de anatomische correctheid nauwkeurig te bepalen met realistische kleuren van de gewrichten, botten en spieren. Tijdens het hele productieproces is alleen extreem duurzaam, ongevaarlijk materiaal van de hoogste normen gebruikt.

Of u nu de diepere anatomische lagen van het menselijke kniegewricht bestudeert of onderwijst, of op zoek bent naar een hulpmiddel om uw patiënten beter voor te lichten over hun verwondingen en revalidatie, het kniegewrichtmodel van 3B Scientific® is een buitengewoon leermiddel en biedt uitzonderlijke waarde.

Afmeting: 33 x 17 x 17

Levertijd +/- 2 weken

Laat je anatomische model voorzien van een gegraveerde rode, zwarte, zilveren of blauwe aluminium naamplaat! Het plaatje wordt los meegezonden zodat deze op elke gewenste plek geplaatst kan worden. Afmeting: 40mmx10mm