Heart-Save AED 250 defibrillator incl. draagtas

Bestel
  • Beschrijving

AED met 6 jaars batterij

De HeartSave AED van Primedic is een semi-professionele AED voor de prijs van een eenvoudige AED. Het grote voordeel van de HeartSave AED is dat deze zeer compleet is uitgerust en zeer goed bestand is tegen stof & water. (IP waarde=55). Dit betekend dat hij bestand is tegen waterstralen van alle richtingen. Door zijn enorme robuustheid is hij bijzonder goed bestand tegen vallen, stoten etc.

De HeartSave AED van Primedic is te vergelijken met de Lifepack 500 van Medtronic of de Heartstart 2 Forerunner van Laerdal. De lithium batterij heeft een levensduur van 6 jaar en kan meer dan 200 schokken op maximale sterkte geven.

De HeartSave AED wordt standaard met de volgende onderdelen geleverd:

  • Gratis draagtas
  • 1 paar Preconnect electrode (Levensduur 3 jaar)
  • Lithium batterij  (6 jaar Stand-By / 200 schokken)
  • 1 setje bestaande uit: 1 Scheermesje,1 paar handschoenen en een beademingsdoekje. 

De HeartSave AED is standaard uitgerust met een CompactFlash geheugenkaart voor het opnemen van patiëntgegevens (ECG) en omgevingsgeluid. Tevens wordt de software meegeleverd voor het uitlezen van deze gegevens op de computer.

Op de HeartSave AED zit 5 jaar garantie en levenslange omruilgarantie.
De levenslange omruilgarantie houdt in dat u bij storing in eerste instantie telefonische ondersteuning krijgt, maar mocht de storing hiermee niet kunnen worden verholpen, dan ontvangt  u een vervangend exemplaar