Gyneacologische vaardigheidstrainer

3B Scientific
P91
    Levertijd:+/- 2 a 3 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Beschikbaarheid: levertijd +/- 2 weken

De 3B Scientific® Gynecologic Skills Trainer P91 is ontworpen als een veelzijdige klinische trainingstool om praktijkervaring op te doen voor studenten die gynaecologische vaardigheden moeten oefenen.

Het is een uitstekend oefenmodel voor het ontwikkelen van diagnostische vaardigheden en het vertrouwen van studenten om patiënten te voorzien van hoogwaardige uitgebreide zorg. Het 3B Scientific SKINlike ™ hoogwaardige siliconen biedt tijdens palpatie en bimanual onderzoek een realistisch uiterlijk, gevoel en textuur en een levensechte zachtheid. De vier verschillende uteri-modules met extern voelbare abnormale pathologieën zijn gemakkelijk uitwisselbaar en kunnen worden voltooid met 6 verschillende cervices.

De trainer zal handig zijn om de volgende procedures te demonstreren:

  • Voer bimanuele onderzoeken uit met tastbare, realistische, normale en abnormale uteri
  • Voer vaginaal onderzoek uit met een speculum
  • Train vaginaal onderzoek met gemakkelijk uitwisselbare cervices en heb visuele herkenning van normale en abnormale anatomievariaties
  • Pap-test voor cervicale screening
  • Het oefenen van katheterisatie (geen vloeistof)
  • (Digitaal) rectaal onderzoek

Verwisselbare uteri met extern voelbare abnormale pathologieën om diagnostische vaardigheden te trainen:
Normale baarmoeder die een anteflexie of een retroflexie kan simuleren, Bicornate baarmoeder, baarmoeder met verwijderbare myomen en een vergrote baarmoeder (13 cm groot, 11 cm hoog)

Verwisselbare cervices voor visuele herkenning van normale en abnormale anatomische kenmerken, waaronder: normale nulliparous of para 0 cervix, normale multiparous baarmoederhals, Ectropion cervix (erosie), Dysplasie cervix en een cervix met carcinoom.

Levering inhoud:
Gynecologic Skills Trainer P91
Uteri-set (4): Normale baarmoeder, Bicornate baarmoeder, baarmoeder met 3 verwijderbare myomasstructuren en een vergrote baarmoeder

Cervices Set (6): Normale nulliparous of para 0 cervix, normale multiparous baarmoederhals, ectropion cervix (erosie), dysplasie cervix, cervix met carcinoom en een cervix met een barrel shaped carcinoom.

Gynaecologische onderzoekswig
Glijmiddel (2 x 250 ml)

Extra functies:

Volwassen vrouwelijke onderlichaam met nauwkeurige anatomie, met inbegrip van de wervelkolom, schaambeenderen en sacrum voor een realistisch onderzoek. Beenstompen die zich al in de onderzoekspositie bevinden en met het gynaecologische onderzoek de mogelijkheid bieden om een ​​geleunde positie van de patiënt te simuleren als in een gynaecologische onderzoeksstoel. De blaas kan volledig of leeg worden gesimuleerd om de palpatie van de structuur mogelijk te beperken. Biedt realistische flexibiliteit van de wand van het vaginale kanaal. Labia kan op realistische wijze worden gescheiden. Urethra gebouwd voor katheterisatiesimulatie met CH 14 katheter. De buikwand kan snel en zonder gereedschap worden verwijderd om de baarmoeder en de baarmoederhals gemakkelijk te veranderen.