Intramusculaire injectie simulator

3B Scientific
P54
7448154582516
    Levertijd:+/- 14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Beschikbaarheid: levertijd +/- 2 weken

Basisversie voor het oefenen van intramusculaire injecties.

Basisversie voor het oefenen van intramusculaire injecties.

Met de intramusculaire injectiesimulator kunnen studenten oefenen om intramusculaire injecties kosteneffectief uit te voeren. Deze vloeistof wordt met een spuit in de spier geïnjecteerd. Het uitvoeren van intramusculaire injecties is een van de basisprocedures in klinische training en moet professioneel worden uitgevoerd door zowel artsen als ander medisch personeel. Vaccins en time-release geneesmiddelen waarvoor een langere resorptietijd gewenst is, worden vaak toegediend met een intramusculaire injectie.

Training met een simulator geeft een inleiding tot het uitvoeren van intramusculaire injecties, stelt studenten in staat om de procedure keer op keer te oefenen en te herhalen totdat de studenten en stagiairs de volledige beheersing van de handeling hebben. Studenten kunnen oefenen het inbrengen van de injectie met vloeistof tot een diepte van 50 mm.

  • Oefen het uitvoeren van intramusculaire injectie met vloeistof tot een diepte van 50 mm
  • Snel verwisselbare huidkussentjes die meerdere keren kunnen worden doorboord
  • Makkelijk schoon te maken en te drogen

De intramusculaire injectiesimulator van 3B Scientific wordt geleverd met drie huidkussentjes die meerdere keren kunnen worden doorboord. De gesimuleerde spiermassa aan de binnenkant absorbeert de vloeistof. De simulator kan na gebruik eenvoudig worden gedroogd en worden opgeborgen zonder veel ruimte in te nemen.

Levering inhoud:
Intramusculaire injectie simulator
2 vervangende huidpads
1 wegwerpspuit