Promed ITM Pro - klopmassageapparaat met inschakelbare warmte

621010
Bestel
  • Beschrijving

Promed ITM Pro - klopmassageapparaat met inschakelbare warmte , massagekoppen voor acupressuur- en puntmassage, traploze regeling van de intensiteit

  • Krachtige klopmassage: het handmassageapparaat ITM Pro stimuleert dankzij de intensieve klopmassage de doorbloeding en maakt ook diepliggende spieren los. Door de traploze regeling van de massageintensiteit kan de behandeling aan de individuele behoeften worden aangepast.
  • Inschakelbare rode licht- en warmtefunctie: het optionele rode licht kan met een druk op de knop worden ingeschakeld. De daardoor geproduceerde warmte ondersteunt de rustgevende massage en draagt aanzienlijk bij aan ontspanning.
  • Verschillende massageopzetstukken: het klopmassageapparaat bevat 4 verwisselbare massagekoppen (2 opzetstukken voor acupressuur- en 2 opzetstukken voor vingermassage) die voor een gevarieerd gebruik zorgen.
  • Eenvoudig in gebruik: de ergonomische vorm en het handvat van antislip materiaal garanderen een veilige bediening. De extra lange kabel zorgt voor het best mogelijke bedieningscomfort.
  • Inhoud levering: 1 x handmassageapparaat ITM Pro, 4 x massageopzetstukken, 1 x gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)


Gebruiken voorHele lichaam
EnergiebronSnoer
MateriaalKunststof
Gewicht van item1.7 Kilogram
MerkPromed
Kleurwit/zwart
Speciale kenmerkenSnelheidsregeling
Productafmetingen44L x 14W x 13H centimeter
ProductvoordelenSpiertherapie