Heine Beta 200 Opthalmoscoop met handvat

Heine Diagnostics
Bestel
  • Beschrijving

De BETA200 ophthalmoscopen zijn de enige instrumenten met een aluminium framesysteem

De BETA200 ophthalmoscopen zijn de enige instrumenten met een aluminium framesysteem. Exclusief stofdicht ontwerp beschermt de optische precisiecomponenten en zorgt voor een onderhoudsvrije werking. Optische componenten zijn verzonken gemonteerd op een frame van gegoten aluminium, waardoor een verkeerde uitlijning wordt voorkomen en het instrument schokbestendig is. XHL Xenon Halogeenlamp met heldere verlichting en authentieke kleurweergave.

Keuze uit 6 fliters waaronder kobaltblauw filter en fixatiester. Range van lenzen: 27 lenzen van -35D tot + 40D. Zonder macula-opening (pinhole). Exclusieve traploze helderheidsregeling tussen 100% en 3 met bediening met één vinger. Geen strooilicht door het verzonken, multi-coated kijkvenster. Ergonomisch ontwerp biedt flexibiliteit tijdens het onderzoek. Geschikt voor zowel grote, kleine of gedilateerde pupillen. Ergonomisch ontwerp past comfortabel op de orbita en blokkeert het omgevingslicht.

Set compleet met Beta 200 Ophthalmoscoop, batterijhandvat met lichtsterkte regeling 2,5vlt. Als optie is de set ook leverbaar met een Beta-4 USB oplaadbaar handvat (met of zonder oplader) met Li-ion accucel.

Extra voordelen van Li-ion:

  • Milieu vriendelijker.
  • 2x meer capaciteit.
  • Geen geheugen effect, altijd 100% capaciteit.
  • Snelle laadtijden