Zit- en oefenballen

Bestel
  • Beschrijving

Een gymbal en zitbal in 1!

Ook voor gebruik achter de computer.

 

De grote zit-oefenbal wordt in menige fysiotherapiepraktijk al ingezet voor dynamische zitoefeningen, bekkenbodemtraining en mobilisatie. Ook voor thuis, op het werk en op school is de zitbal ideaal te gebruiken. Bij frequent gebruik is het rendement van de oefeningen in de praktijk sterk te verhogen. Ook na de therapie blijft de zitbal in gebruik, om voortdurend de houdingsspieren te oefenen en ter preventie van herhalings-klachten.

Zitten wordt oefenen, plezierig en vooral gezond. Tijdens de zwangerschap en na de bevalling is de zitbal ideaal voor bekkenbodemtraining.

De ballen zijn verkrijgbaar in doorsnede van 55cm, 65cm of 75cm en verschillende kleuren. Aan de hand van uw lichaamslengte kunt u hieronder aflezen wat voor u de juiste maat van de bal moet zijn en in welke kleur deze verkrijgbaar is.

  • Lichaamslengte van 1.35m tot 1.60m= Ø55cm  Kleur: Fantasy* of Transparant
  • Lichaamslengte van 1.60m tot 1.75m= Ø65cm  Kleur: Transparant of Fantasy
  • Lichaamslengte van 1.75m tot 1.95m= Ø75cm  Kleur: Fantasy* of Transparant

De zitballen zijn latexvrij.

* De kleur Fantasy heeft verschillende kleurvormen. De kleuren worden tijdens het fabricageproces aan de bal toegevoegd. Het resultaat: Elke bal heeft een uniek kleurpatroon! Vergelijkbaar met de ballen op de afbeelding.