Anatomisch model van de Voet met Ligamenten en Spieren

3B Scientific
M 34/1
4053083023202
    Levertijd:+/- 14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Beschikbaarheid: levertijd +/- 2 weken

Dit anatomisch gedetailleerde model van de voet en het onderbeen kan worden gedemonteerd in 6 verwijderbare delen voor gedetailleerde studie van de voet en enkel.

Het voetskelet bevat niet alleen de botten, maar ook de spieren, pezen, ligamenten, zenuwen, slagaders en aders van de voet.
Het vooraanzicht van het voetmodel is voorzien van de strekspieren van het onderbeen. De pezen kunnen worden gevolgd op hun doorgang onder de dwarse en cruciale crurale ligamenten tot aan hun inbrengpunten. Bovendien zijn alle peesmantels van het voetgebied zichtbaar. Op het dorsale deel van de voet kan de gastrocnemius-spier worden verwijderd om diepere anatomische elementen te onthullen. De zool van de voet wordt weergegeven in drie lagen; waarbij de eerste laag de flexor digitorum brevis vertoont. Deze spier kan van de voet worden verwijderd en onthult de quadratus plantae, de pees van de flexor digitorum longus en de flexor hallucis-spier. Deze tweede laag is op zijn beurt verwijderbaar om nog diepere anatomische details van de voet weer te geven. Dit voetskeletmodel met ligamenten en spieren is de beste in zijn soort in kwaliteit en waarde.

Levertijd: +/- 2 weken
Maat 23x26x19cm

Laat je anatomische model voorzien van een gegraveerde rode, zwarte, zilveren of blauwe aluminium naamplaat! Het plaatje wordt los meegezonden zodat deze op elke gewenste plek geplaatst kan worden. Afmeting: 40mmx10mm